Nagy Anikó múzeumpedagógus és Elek Ágnes, rajz és vizuális kommunikáció szakos pedagógus, textiltervező művész

Nagy Anikó múzeumpedagógus és Elek Ágnes, rajz és vizuális kommunikáció szakos pedagógus, textiltervező művész

Kik vagyunk?

Két, a világra nyitott, rendkívül kíváncsi és pozitív lány: Nagy Anikó múzeumpedagógus és Elek Ágnes, rajz és vizuális kommunikáció szakos pedagógus, textiltervező művész, akik a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum múzeumpedagógusai. Az itt eltöltött közös munka, az általunk kifejlesztett módszertan és a közösen létrehozott sikeres foglalkozások, pozitív visszajelzések és megerősítések hívták életre a KACS-ot.

Mi a KACS?

A KACS – Kreatív Alkotó Csoport – alapvető emberi értékeket közvetít, gondolkodásra sarkall, megismerésre buzdít, felfedezésre invitál, mindezt szórakoztató, aktuális témákat feldolgozó gyerekfoglalkozásokon keresztül.

Kiknek?

A KACS foglalkozásai családoknak szólnak, az egészen kicsiktől kezdve, az óvodás kortól egészen a nagyobb, általános iskolás korosztályig. Kifejezetten középiskolások számára is tartunk foglalkozásokat.

Hol?

A KACS rendezvényekhez, képzőművészeti kiállításokhoz, kérésre születésnapokhoz, jeles eseményekhez szeretne kapcsolódni és a témához illő aktuális foglalkozással gazdagítani azt.

Mit?

A KACS az élményalapú gyerekfoglalkozásokon, amelyet mindig elmélyült alkotói tevékenység kísér, egy újfajta látásmódot szeretne közvetíteni, egyúttal megtanítani, látni, érezni, gondolkodni.